23 Şubat 2013 Cumartesi

Oğlum için dua edin lütfen...

İlk göz ağrım, tüylü oğlum çok hasta... Kansermiş... Pazartesi ameliyat olacak. Çok riskli bir ameliyatmış. Sonra da evde bakılamadığından 10 gün veterinerde kalacak. Çok korkuyorum, çok üzülüyorum. Birgünde kötüleşti. Hep p.posundan problemliydi ama en son o p.po şişti, kanadı. Cuma günü ne yemek yedi, ne su içti. En son p.posundaki yaradan kan gelmeye başladı. Bu durumda taksiler kabul etmiyor. Araba otoparkta ama kullanrmayı bilmiyorum. O kadar kızdım ki kendime..
Akşamı zor ettim. Derviş gelince nöbetçi veterinere götürdük. Orda kanser olduğu ve ameliyattan çıkamayabileceği de söylenerek "herşeye hazırlıklı olun" dendi.
12 yılımı paylaştığım güzel oğlum için dua edin ne olur! İnşallah eve sağsalim döner..
Veterinerde onu terk ettik sanmasa bari. Ben gerçi her gün gidip görmeyi düşünüyorum ama bakalım ameliyattan çıkabilecek mi?
Cuma gününden beri ağlıyorum.. O kanlı havlularda yürüyemeden yattıkça benim elimden birşey gelmiyor ya, ona kahroluyorum..

3 yorum:

Begonvilli Ev dedi ki...

Acınızı anlıyorum. Onlar bizim için çok değerliler. Tüm kalbimle dua ediyor, acil şifalar diliyorum.

Robin Goodfellow dedi ki...

ah canım Potuğum benim çok üzüldüm, ama inanıyorum ki bu hastalığı yenecek ve yeniden günlük rutin uyuklamalarına devam edecek.
Nancy de ben de onu seviyoruz.

İdil'li Hayat dedi ki...

Begonvilli ev, çok teşekkür ediyoruz. Sevgilerimizle.
Ayşegül AMİNNN, bizde sizi seviyoruz.Nancy'yi yaladık.