3 Mayıs 2014 Cumartesi

Bahar rehaveti

Bahar rehaveti çöktü bize.

İşte tüylü oğlumun halleri.




Benim son hallerim, saçlar daha bir çıktı, kaşlar çıktı, kirpikler halen tam uzamadı ama zamanla inşallah.

Bugün de Herceptin günüydü, bu ilaçta serumla birlikte veriliyor ve feci bir baş dönmesi, halsizlik, ishal, çarpıntı ve nefes darlığı yapıyor. Ablam meleğim gene sabahtan gelip bizim zottikle Pamuk'u doyurdu, bana nefis poğaçalar yaptı, sağolsun. Ablam olmasa ne yapardım hiç bilemiyorum.

Pamuk akşam ille de lahmacun istedi, tabii aldık. Bir güzel yedik ve hain Derviş hepimizi ayı gibi yerken çekti. Ahanda, kanıtlar.


Zottik'in böyle iştahla yediğini katiyen sanmayın, numaradan ağzını açmış, elini de ağzına götürmüş. Kendisi 1 ısırık tostu 39 kez çiğneyerek hem beni ifrit etmekte hem de dünya rekoru kırmaya çalışmaktadır. Mübarek ekmeğin hepsini ısırmış sanki de 39 kez çiğniyor.
Ve bu ızdırap hergün 3 öğün! Allah iştasız çocuk annelerine sabır versin!!

Tabii bu kadar tıkındıktan sonra hepimize bir rehavet çöktü. Rahmetli babacığımın bir lafı vardı.
"Ayı demiş ki yavrularım doğdu doğalı bir duru su içemedim" İşte bunun kanıtı. Yatacaksın ama tepene 2 tip! Allah hep bunları dibimden ayırmasın inşallah! Hele oğluşum ne de güzel yatmış karnıma:)

Biraz dinlendik, sonra İdil hanımın "Anne benle oyna" yalvarmasına hiç halim olmadığından son anda aklıma gelen makyaj yapma oyunu ile geceyi sonlandırdık.




 Zottik bana makyaj yaptı, Derviş'in yorumu "Şahtı, şahbaz oldu"!:)D
T-shirt'ün yakasından çıkan o beyaz sargıda portun üstüne yapılan pansumandır, başka birşey sanmayın.


 Ama benim zottiğe yaptığım makyaj çok şahane oldun. Anam da mı makyajcıydı bea!!!
 


4 yorum:

Adsız dedi ki...

Annaammm canim potuk ozlemisim gormeyeli;) lahmacunlar afiyet sifa olsun da Idil hic yemeyen cocuk gibi degil masallah irikiyim gorunuyor fotolarda.ben de bi irikiyim anasiyim.ordan biliyorum;))makyajlar sahane! Ama en guzeli seni boyle isiltili gormek, masallah;)hayirla tamamen sagligina kavus insallah.iyi gecelerrŕr;))

İdil'li Hayat dedi ki...

Vallahi ona bende şaşıyorum, nasıl oluyor da böyle göbüklü diye. Anadan miras:))) Teşekkürler o güzel dileklere, cümlemize Allah sağlık versin inşallah.

gooogoook dedi ki...

Sizden haberler güzel, anneler gününüz kutlu olsun. Saçlar uzar mesele değil, sağlık yerinde olsun da, ötesi teferruat;) çok tatlı çıkmışsınız ailecek resimlerde, sevgiler, selamlar.

İdil'li Hayat dedi ki...

Gooogoook,teşekkürler. O gören gözlerin güzelliği. Bizden de sevgi ve selamlar.