11 Mayıs 2014 Pazar

Bu seneki anneler günümüz

Karaciğerde bulunan kitlenin gölgesinde anneler günümüzü kutladık. İçim feci sıkıntında da olsa yüzüm mecburi gülmekteydi. En güzel mektubu bu yıl aldım. Hele içinde yazanlar beni benden aldı.

 "Sen benim ilk gördüğüm kişiydin. Benim mutlu eden şey bana yardım edip, ben ağladığım zaman bana ilgi gösterdin. sonra bana verdiğin sözleri tutun, beni her zaman korudun.Şimdi bu mektup senin için. Bana hep yardım etmenin borcun. Seni hiç unutmayacağım. Sen hasta iken ben çok üzülüyorum. Sen hala kalbimdesin. Ben hala seni çok seviyorum. İyiki benim annem oldun. Babama çaktırma. Seni herşeyden çok seviyorum. Senin ağlamanı istemem. Anneler günün kutlu olsun!"




 İnşallah karaciğerde birşey çıkmaz da bende rahat nefes alırım. Rabbim, tüm anne-babaları evlatlarına, tüm evlatları da anne-babalarına bağışla. Bizleri evlatlarımızla imtihan etme.


5 yorum:

Asortik Krep dedi ki...

İnşallah...

Asortik Krep dedi ki...

Çok güzel bir mektup olmuş, bende seni kutluyorum.

Adsız dedi ki...

bana ne olduysa cok duygulandım İdil'in mektubuna.galiba benim anneler günümü aynı çatı altında yaşadığım kimse kutlamadı da ondan...:((inşallah hayırlı güzel haberler cıkar sonuçlardan.aklıma gelince hep dua ediyorum.bu zor günleri bir çırpıda atlat ve tekrarı olmasın inşallah.

annesiningülü dedi ki...

amin.
nice anneler gününe inşallah canım.
mektup ne kadar içten, içim eridi.

İdil'li Hayat dedi ki...

Asortik bende senin anneler gününü gecikmeli kutluyorum, Rabbim evlatlarımızı korusun her türlü kötülükten.
Serap, aaa, ayıp etmiş aynı çatı altındakiler. Ben senin anneler gününü gecikmeli de olsa kutluyorum. Sonuçlar için 1 ay daha beklemem gerekecek,bakalım.
Bahar'cım çok sağol. Tombik yanaklı güzelleri öperim çok çok. Tabii annelerini de.