1 Haziran 2017 Perşembe

Balkon sezonu açıldı

Geçen sene 1 kez bile balkona çıkamamıştık, dün en nihayet temizledik, yeni süsler astık ve akşam kuzumun ellerinden kahvemizi içtik. Annem bu balkonun fikri mimarı ama bahçıvanı benim..
Akşam Derviş gelir gelmez k.oçta.ş'a gittik. Eriyen koltuk minderlerinin yenilerini aldıki,saksılara toprak aldık ve balkon süsleri için Com.end bant aldık. Hemen Derviş'e işlerin kalanını yaptık. İşler bitince yorgunluk kahvemizi kuzumuzun elinden içtik.
Bu instagram çok fena bir şey. Paylaşım diye ölüyor insanlar. İnternetten alış veriş yetmiyormuş gibi bir de instagramdan alış veriş yapıyoruz.
Şu hamarat kız denen lokumluğu aldım akşam masada lokum yerken Derviş fotosunu yükleyip "Garıya bak garıya, lokum gibi" diye not yazmaz mı?
Nasıl sevmem bu adamı?















4 yorum:

Adsız dedi ki...

Sizi mutlu görmek çok güzel. Evladınız hayırlı evlat olsun inşallah. Hastalık sizden çok uzaklarda kaybolsun 🙏 ailemizden biri oldunuz iyiki varsınız. Bizde de durumlar iyi çok şükür halaven sonrasi başka tedaviye başladık çok şükür iyi gidiyo. Annemin size bolca duası ve selamını iletmek görevim.
Sevgilerimle
Serap Polat

İdil'li Hayat dedi ki...

Serap hn, sizden iyi haberler almak da çok sevindirici. İnşallah çok yakın zamanda anneniz de bu illetten kurtulacak. Tüm evlatlar hayırlı olsun inşallah, çünkü çok emek veriliyor.Sizi ve annenizi çok öpüyorum. Dualarımız tüm şifa bekleyenlerle, Rabbim dualarımızı kabul etsin.

Begonvilli Ev dedi ki...

Balkonunuz harika olmuş. Her ayrıntı düşünülmüş. Hoş bir huzur köşesi haline gelmiş. Keyifli günler geçirin ve bizimle de paylaşın. Sevgiler, selamlar.

İdil'li Hayat dedi ki...

Sevgili öğretmenim bahçenin yerini tutmaz ama en azından bir adım attım.