27 Temmuz 2013 Cumartesi

Yine mi aynı kabus!

Kanser kabusum geri döndü... Şimdi kalan tek memede kanser bulundu.
45 yaşındayım ve bu 3. kanser sınavım ve hakikaten ÇOK BIKKIN, YORGUN, ÜZGÜN, KIZGIN, KARMAN ÇORMAN vs vs vs'yim.
Alışkanlık yapmıyor, daha evvel yaşadın aynı şeyleri, yok! Her seferi farklı, her seferi ilk kez gibi can sıkıcı ve korkutucu... İsyan ediyorum bu sefer "neden ben?" Neden diğer insanlar gezip tozup, şunu giydim, buraya gittim durumundayken neden ben 13 yıldır uğraşıyorum ve hala, hala, hala hastalanıyorum????
Eğer İdil olmasaydı kesinlikle tedavi istemiyecektim, çünkü ameliyatlardan, kemoterapilerden, radyoterapilerden,mezar gibi mr'lardan, habire çekilen mamografilerden, ultrasonlardan, kan vermelerden, her türlü tedaviden BIKTIM! Hasta olmaktan, hastaneye yatmaktan, ameliyathanenin o soğuğundan, çıktıktan sonraki narkozun ayılma halinden, ağrı çekmekten, sonrasında yatakta kalmaktan, gelenlere güçlü görünmekten, konuşmaya çalışmaktan, herşeyden ama herşeyden BIKTIM!
Şöyle bağıra bağıra ağlamak istiyorum olmuyor! Evdeki ahaliye çaktırmamak en zoru... Yine normal davranmaya çalışmak..
Bugün İdoş sabah beni kaldırmaya geldiğinde
"Memen iyileşti mi?" diye sordu. Biyopsi yapıldığında ona mememi deldiklerini, o yüzden kucağıma atlamamasını söylemiştim. Akşam banyolarını da 3 gün babası yaptırmıştı.
"Hayır" dedim "Bu mememde hastalandı. Onun için bu mememi de kesecekler"
Kafasını koynuma soktu ve "Neyle kesecekler, bıçakla mı?" dedi
"Hayır özel bir aletle" dedim
"Gene canın yanacağı için çok üzülüyorum" dedi
"Ne yapalım annecim. İyileşmek için mecburum" dedim
"Büyüyünce bana da böyle mi olacak? Ben böyle olmak istemiyorum" dedi
Ne cevap vereceğimi şaşırdım. O da benden dolayı risk altında. Çocuk doğurup onu da böyle bir yükün altına sokmak bencillikmiş gibi geldi bir an...
Sanki artık sırayla diğer organlarımı da, kolumu, bacağımı, kesip elime vereceklermiş gibi hissediyorum. Bir de bakacağım vücudun yarısı yok!

112 yorum:

reyhane dedi ki...

Acil şifa dilerim

gülay dedi ki...

Ayşen canım öncelikle çok çok geçmiş olsun.Sen bununda üstesinden gelirsin biliyorum İdil'in sana güç verecek.Yine yine ve yine yeneceksin şu lanet hastalığı.Kilometrelerce uzaktan da olsa seni sevgiyle kucaklıyorum.

Begonvilli Ev dedi ki...

Canım, duygularını gayet iyi anlıyorum. Yine de içtenlikle yazdığım cümlelerimin boş laf gibi gelebileceğini de anlayabilirim. Öyle ya, yaşayan bilir,yaşayan anlar ne de olsa. Şu var ki senin gibi nice cesur yürekler bu durumu yaşıyor. Güzel ve hassas kalpli harika anne, biliyorum ki küçük meleğin sana güç verecek ve bu günler de geçecek. Lütfen kendini harabedip tedavini ihmal etme. Tüm çabaların yanı sıra öyle bir güç var ki, mutlaka sana yardımcı olacaktır: Bu da sevginin gücü. Hadi cesur kız, bizleri de sevindir ve ''pes etmiyorum!''de. Seni çok seviyoruz.

Begonvilli Ev dedi ki...

Lütfen bana mail adresini ve telefon numaranı yaz. begonvilliev@gmail.com

NarÇelen dedi ki...

hayat hepimizi ayrı bir durumla sınıyor. senin sınavın da ne yazık ki sağlığınla olmuş.
Anne olmak sana güç versin.
Lütfen olumlu olmaya çalış.
Senin için dua edicem

Nilgün Torunoğlu dedi ki...

Sevgili arkadaşım. Çok zor günler geçiriyorsun,bıkkın ,üzgün ve yorgunsun . Lütfen içine atma,bağıra çağıra ağla haykır ! İçine attıkça yüreğin daha da doluyor ,sıkışıyor. Şu anda senin için dua eden iyi dileklerini gönderen bizlerin arasında da benzer hastalığa yakalanmış ve atlatmış olanlar var biliyor musun?
Güçlü olmaya çalışmak niye? Hastalıktan korkabilir insan bu çok doğal . Her şeyden önce biz insanız,kusurlarımızla yaratılmışız.

Lütfen önce kendin için sonra seni sevenler için şuna inan:İYİ OLACAKSIN!

İyi dileklerimiz seninle,geçmiş olsun ,çünkü geçecek...

Nilgün Komar dedi ki...

rabbim şifa versin sana.. dualarımda sende olacaksın!

amphitrite dedi ki...

dualarım sizin için...
Allah şifa versin

ADC ŞEKER dedi ki...

geçmiş olsun lütfen güçlü olun Allah a dua edelim hep birlikte ne güzel bir aileniz var bunu da yeneceksiniz inşallah çocuğunuz var onun size ihtiyacı var lütfen kendinizi kaybetmeyin tek hastalığı kafanızda büyütmeyin pek Allah şifa versin bütün hastalara da size de Allaha emanet olun

Elift dedi ki...

Allah sevdiği kulları hatırlarmış ve herkese kaldırabileceği kadarını verirmiş. Öyle güçlüsün ki, taşıyabileceğini bilip sana taşıtıyor. Bıkmak, çaresizlik, ümitsizlik, hepsi insan için, ama örnek olacağın o prenses, bir gün senin yaşına geldiğinde sadece bir anneyi değil, bir kahramanı hatırlayacak, o yüzden her savaştan galip çıkmalısın. Sıkıl, bunal, ağla, ama savaş devam etmeli..O çocuk, yük altında ezilmeyecek, güçlenerek çıkacak ve yaşıtlarından çook farklı bir kadın olacak bu yaşadıklarıyla, sen de çok şanslısın, o da...Öpüyorum her ikinizi de... Bunalma, biz buradayız, hemen ekranın öbür yanında..Daralınca seslen, koşar geliriz...

bücürükveben dedi ki...

Çok üzüldüm:(ama lütfen daha önce yenmişsiniz, yine yeneceksiniz, lütfen umutsuz olmayın, ne yapıyoruz? Olumlu düşünüyoruz, evrene olumlu enerji yayıyoruz ve bunu da atlatıyoruz, ben eminim, siz güçlü bir kadınsınız...çok geçmiş olsun, Allah'tan acil şifalar diliyorum..
sevgiler

müjde

Unknown dedi ki...

Allah ,en sevdiği kullarını en zor sınavlara tabii tutarmış.bu yüzden en zor sınavları atlatan insanlar benim gözümde en kıymetlii, en değerli insanlardır. siz herkes gibi değilsiniz, siz çok değerlisiniz çok güçlüsünüz ve annesiniz bu sınavı atlatacaksınız inşallah.Ramazan ayının kutsallığı hatrına, kadir gecesi hatrına Allah sizi yavrunuza yuvanıza bağışlasın. bir daha hiç bir hastalık bedenize uğramasın inşallah. tüm dualarım sizinle. Allah yardımcınız olsun.

Nes-Kayfee / Nesli dedi ki...

Merhaba canım sen çok güçlü bir kadınsınki yaşadıklarının gerçekten çok ama çok zor olmasına rağmen ailen üzülmesin, kızın incinmesin diye elinden geleni yapıyorsun. Dilerim bu son olur ve en kısa zamanda sağlığına kavuşursun. Lütfen olumsuz hiç birşey düşünme dualarım seninle arkadaşım

Adsız dedi ki...

Rabbim dertlerinize deva ihsan eylesin ve sizi kızınıza bağışlasın. moralinizi yüksek tutun. hastalıklar günah kirlerini yıkayıp manevi yükselişe vesile oluyorlar. İmtihanların en ağırları Allah'ın en değerli kulları peygamberlere gelmiş. Hz. İsa (a.s.), hz. Musa (a.s.), hz Circis (a.s.) ve bizim peygamberimiz Muhammed Mustafa sallallahu aleyhi ve sellem ne büyük acılar, çileleler yaşamışlar. Dünya onlara gülmemiş. Dünya öyle bir yerki bir üzüm salkımı yedirir bir tokat vurur... dertsiz hastalıksız, imtihansız bir diyar var bizlerde buradaki kısa hayatımızda vazifemizi tamamlayıp, dertlerin, acıların ve ölümün olmadığı ebedi vatanımıza gidiyoruz...

Sizin ve güzel kızınız için dua edeceğim inşaAllah. Allah acil şifalar versin..

Zeynep dedi ki...

Sakın içinize kapanmayın sakın!
Olsun 3 olsun 4 olsun, kanser siz istemedikçe size asla bir şey yapamaz bunu aklınızdan hiç çıkarmayın lütfen.
Onun sizi yutmasına izin vermeyin, kanserle dans edin.
Size facebookta bir grup önereceğim, eğer oraya gelirseniz düşünceleriniz ve tedavi süreciniz tamamen değişecektir bunun garantisini veriyorum. Sizin durumunuzda, ne aile nede (bu hastalığı çekmemiş) bir arkadaş faydalı olamıyor, bu grupta ise aynı dili konuşan aynı acıları çeken bir dolu insan var, 'beni anlarlar mı?' endişesi olmadan içinizi açabileceksiniz.
Grup budur;
http://www.facebook.com/groups/345120625572382/?hc_location=stream

Ayrıca aynı yollardan geçen biri olarak bende sizi anlayabilirim, ne zaman isterseniz ne şekilde isterseniz yanınızda olabilirim.
Hatta söylemek istediğim çok şey var, bana mail atarsanız onları yazabilirim size.
incirlikurabiye@gmail.com

Yüreğimin İklimi dedi ki...

Allah sifalarin en buyugunu sana gondersin

Esen Can dedi ki...

Çocuklarımız varlık sebebimiz, hayata tutunma, sımsıkı asılma, asla bırakmama sebebimiz. Siz de yazmışsınız ya, "Eğer İdil olmasaydı!" diye, İdil size moral verip o çekip alacak bence bu hastalığın pençesinden ve yine bence kanserin size son uğrayışı inşallah...
Dualarım sizinle, dilerim tez vakitte, sizi yıpratmadan geçip gitsin hastalık, bir daha da uğramasın yuvanıza...
Sevgiler

Fatmariko.8403@gmail.com dedi ki...

ilk önce büyük geçmiş olsun dileklerimle başlamak isterim. ikincisi benim teyzemde daha yeni kemterapisi bitti ışın tedavisini aldı ve daha yeni yeni kendine geliyor bir göğsü alındı ikincisini de almak istediler ama teyzemin bir zihinsel engelli çocuğu var ve o yüzden almamalarını kemoterapiyi görmek istediğini söyledi çünkü alınan göğsünün ve koltuk altının olduğu tarafla hiç bir şey yapamıyor çocuğuma bakmak zorundayım diye istemedi. ben o yüzden onun çektiği acıları gördüğüm için sizi anlayamasamda çünkü ben ce hiçbir şeyi yaşamamış olan anlayamaz ama şunu söyleyebilirim hastalıklar insanlar içindir ve kimin buna ne zaman yakalanacağı belli olmaz sağlıklı olan her insan hasta olma olasılğına sahiptir ben size hastalıktan biran önce kurtulmanızı temmenni ederim hayatta ne yazık ki her şey insanlar için ve bence bol bol dua etmeniz lazım allah sizin bu kadar güzel tatlı sevgi dolu bir evlat vermiş hastalıkla savaşmanız gereken size en umutsuz olduğunuz anlarda bunu hatırlatacak nedenler vermiş bunlara sahip olmayan o kadar çok insan var ki size bu savaşanızda başarılar dilerim bu mübarek günlerde inş biran evvel sağlığınıza kavuşmanızı dilerim sizin için elimden gelen tek şey dua etmek sizin için dua edeceğim allah inş herkezin dualarını kabul etsin

okuyan dedi ki...

Dualarım sizinle. Rabbim şifa versin. Dilerim hayat sizin için bundan sonra güzelliklerle dolu olsun.
Sevgilerimle.

Şehnaz dedi ki...

ne olur isyn etmeyin...allah çok büyük ..kızınız varmış dünya güzelidir eminim...allah şifalar versin inşallah dularımız sizinle....çok çok geçmiş olsun...

TATESAL dedi ki...

Rabbim şifalar versin canım,evladına bağışlasın...bol bol dua et ve kuran-ı kerim oku,sevgiler...

Deniz Evin dedi ki...

Yıllar önce annemde Ankara'ya tedaviye gitmişti o zaman yaşadığım şeyi yorgunluğu çok iyi biliyorum, şimdi 20 yaşındayım sanırım 14 yaşındaydım böyle bi şeyle sınandığımız zaman.. Size isyan etmeyin demiyeceğim diyemem çünkü, biliyorum ki ağır, çok ağır.. Annemin sessiz ağlamalarını bilirim, lütfen siz güçlü durun kızınıza yansıtmayın, o daha küçük bi çocuk ben inanıyorum ki atlatacaksınız, bugünleriniz geride kalacak inanıyorum ki kızınız genç kız olduğunda belki benim gibi bir bloğu olur ve bir başkasına yazar, ama sizi ağlarken hatırlamasın, tüm dualarım sizinle, en güzel günler sizi bekliyor kızınızla.. Bugünler geride kalıcak tıpkı bizde kaldığı gibi, kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum, Allah acil şifalar versin, bir an önce kızınız kucağınıza zıplasın tekrar, öpüyorum çokk, sizi ve prensesi..

bahar renkleri dedi ki...

Şimdi öğrendim ve ilk isim size yazmak oldu.bütün yüreğim ile size allah şifa verdin diyorum.insanın başkası için ettiği dua kabul olurmuş.inşallah yaradan sesimi duyar.evladiniza bağışlar sizi.güç verir.bu sınavdan da yüzünüzü güldürerek çıkarır.aslında söylemek istediğim sey çok ama yazacaklarim yetersiz kalır.yasadiklariniz zor anne olunca daha da zor.annelik evladın için yeri geliyor herşeyden vazgeçmek oluyor yeri geliyor hayata tutunmak.siz hep tutundunuz hayata şimdi yine tutunacaksiniz eminim.dediğim gibi yazdıklarım hissettiklerimin onda biri.bu mübarek ayda umarım tüm sevdiklerinizin duası ile sifanizi bulursunuz.sevgiyle ve sağlıkla kalın.

günlük yaşamım dedi ki...

ablacım dualarım seninle rabbimin izniyle bir an evvel hastlığını atlatırsın inşallah.lütfen umutsuzluğa düşme

Unknown dedi ki...

sevgili guzel anne....
hersey insallah bir daha gelmemek uzere gider,,,biter
sagligina,huzuruna kavusursun
idilinle sevgi dolu bir hayata ....
kucakliyorum seni

nrhnmrl dedi ki...

:(
Allahım sizi çocuğunuza bağışlasın.
İyi haberlerinizi bekliyoruz.
Sağlık ve afiyet diliyorum.
Allah yardımcınız olsun.

lezzettabağı dedi ki...

Sevgili idil ,hayatın bizlere sunduğu iyi yada kötü her şeye önce kendimiz sonra sevdiklerimiz için göğüs germek durumundayız. sen hayata ne kadar çok tutunursan o kadar çabuk ve kolay başaracaksın gör bak. bunlar bizler için bu dünyada bir sınav bence hepimiz farklı sınavlardan geçiyoruz aslında.. ben senin için bildiğim dilimin ve yüreğimin döndüğü nispette dua edeceğim Yüca allahım tez elden seni sağlığına sıhhatine ve yavruna geri kavuştursun lütfen güçlü ol olur mu? kocaman kucaklıyorum..

tülin dedi ki...

8 yıldır eşi kanser hastası, 4 ameliyat ve tamamlayıcı tedavileri birlikte yaşamış bir hasta yakını olarak yazıyorum;
"inanın bizler için de hiç kolay değil"
Hasta hasta olduğu için kolay kızabilir, yakınabilir, alınabilir. Haklıdır üstelik, çünkü hastadır zaten. Oysa hasta yakının böyle lüksleri de yoktur.Ne olsa susmalı, kimseyi özellikle hastayı üzmemeli, kan kussa kızılcık şerbetinden demelidir.Siz hastasınız, hiç kolay değil biliyorum. Lütfen dayanın ve kuvvetli olun. Çünkü sizin değil bir sözünüz, bir bakışınız bile yakınlarınızın içinde görünmez yaralar açar.
Rabbim size ve sizin gibi zor hastalıklarla mücadele edenlere yardım etsin, şifa versin inşallah.
Sevgiler.

Bir Dut Masalı - nUnU dedi ki...

ne desen çooook haklısın
ama ne demiştin ? ''İdille hayata devam
!!!!!
Son olsun .

Bütün dualarım seninle AYŞENciğim
Asıl ..sakınn bırakma
sakın!!!

Elifin Terazisi dedi ki...

Allah yardımcınız olsun, sizi ailenize bağışlasın.

yaseminkale dedi ki...

Allahım yar ve yardıncın olsun... bu özel durum içim duamı eksik etmediğim bir arkadaşım vardı şimdi oldu... Allahın evlatlarımızı bize bizi evlatlarımıza bağışlasın...

Adsız dedi ki...

rabbim yar ve yardımcınız olsun en kısa zamanda herşeyin iyi olacağını umut ediyorum ben yeniyim blogunuzda ama okuyunca bir yakınım olmuş kadar üzüldüm ,hassasım hastalık konusunda mevlam kimini de böyle imtihan ediyor işte.umarım bu imtihanlardan sabır ve sağlıkla çıkarsınız

NEŞELİ MUTFAK dedi ki...

Önceliikle geçmişler olsun.Sizinle ilkkez tanışıyoruz .Bende bir anneyim.Yazınızı okudum çok etkilendim.Göz yaşlarıma hakim olamadım.Şöyle bağırarak ağlamak istiyorum demişsin .Ağla ağla için rahatlasın.Ama bıkma ne olur .Bıkmaak bir anneye yakışmaz.Güçlü çok güç ol yavrun için ailen için.
Bak tanıtımında yazmışsın Anneyim şahane bir ailem var.İnsan daha ne ister ki diye..İşte bu muhteşem aile için iyileşmek istemelisin.
Dualarımızla yanındayız değerli blogcu arkadaşım:))

Adsız dedi ki...

üzüldüm :( insan başına gelmeyince o acıları tam bilemez ..ama şimdiye kadar başardıysanız yine başarırsınız. Kızınız için acil şifalar silemekten başka elden birşey gelmiyor. kendinizi bırakmayın umarım bu sefer daha çabuk iyileşirsiniz tüm kalbimle dilerim. çok geçmiş olsun. Sevgilerimle
Asis

NzlGl dedi ki...

Siz güçlü bir insansınız ki bunca sene direnmiş ve her seferinde kazanmışsınız.
Bunu da kazanacaksınız . Herşeyden önce ANNESİNİZ....
Öyle vazgeçmek, bıkmak lafta kalacak, direnmek, sabretmek ve sonunda tekrar kazanmak hedefiniz olacaktır.
Allah sabrınızı bol etsin, şifalar versin....
Dualarım , dualarımız sizinle.....
Güzel haberlerinizi alacağız inşallah,
sevgilerimle

Nazlıgül

Baykuş'un Notları dedi ki...

Benim de babam kanser mücadelesi veriyor yıllardır. Tam: tamam bitti derken, haydi baştan... Şimdi de kemiklerde metastazı var. Kemoterapiye başladı. Sonra belki radyoterapi görecek baştan, duruma göre. Neden ben sorusu hiç akıldan çıkmıyor... Kanserle mücadele eden kişinin yanındakiler için de çok çok çok zor bir süreç. Bir çok hastalıkta olduğu gibi bu kanser denen merette de en önemli şey moral diyorlar. Tüm bunlar yaşanırken morali yüksek tutmak çok zor ama bu meret deli gibi korkuyor mutluluktan...Siz de kızınızla geçireceğiniz güzel günler için, ileride güzel bir yaz günü esen melteme karşı sağlıkla, mutlulukla, ailenizle birlikte edeceğiniz bir kahvaltı için sabredin, moralinizi yüksek tutun ne olur. Kızınızla sizin için bundan sonrasının çok çok çok güzel olmasını dilerim...

Unknown dedi ki...

Merhaba
Yaşadığınız zorlukları hem kendimde hem aile bireylerinde yaşadığımız için sizi çok iyi anlıyorum.Allahtan acil şifalar dilerim,lütfen dayanın.
En içten sevgilerimle..

PEMBE BAKTERİLİ DEKORASYON:)) dedi ki...

şuanki duygularım o kadar karışıkki,ne yazacağımı bilemiyorum.seni anlıyorum demek çok saçma çünkü kimse birtakım şeyleri yaşamadan anlayamaz..ortak oluyorum desem beni tanımıyorsun bile değilmi ne yapabilirimki diye düşünebilirsin:((
ama hayır düşündüğün gibi değil...senin için bu dünyadaki en önemli şeyi yapıp dua edebilirim sevgili ablacım.bu mübarek günlerde,heleki şu mübarek saatlerde (iftara 10 dakika kaldı) senin için dua edebilirim.müslümanın müslümana ettiği dua,kendisine edildiğinden daha çabuk kabul olurmuş...inşallah yüce RABBİM de seni çocuğuna ailene ve bizlere bağışlar.acil şifalar verir.seni izlemeye alacağım yanında olduğumu bil...

Pusulasız Hayat Kitap Sesleri dedi ki...

Canım sabırlı ol olur mu? bunu söylemek kolay uygulamak zor çok iyi biliyorum. Yıllar önce bir arkadaşım yaşadı aynı durumu ve atlattı. Umarım her şey yolunda gider. Çok sevgiler ...

AsOrTiK dedi ki...

çok çok geçmiş olsun.
yorgun, üzgün, kırgın ve kızgın ama bir o kadar da güçlüsünüz. buradan öyle hissettim. bu sonuncu olur ve sağlık sorunu yaşamayacağınız güzel, mutlu, neşeli günleriniz olur.
kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum idil kıza ve size:)

Unknown dedi ki...

öncelikle çok çok geçmiş olsun!sonrasında çocuk doğurmak bencillikmiş fikrine kesinlikle katılmıyorum aksine iyiki anne olmuşsunuz diye düşünüyorum.
Yaşadıklarınızı belki dışardan anlamak zor olabilir ama hayat güzel,yaşamaya değer bence tüm çektiğiniz sıkıntılarda sizi hayata bağlayan evladınızı düşünün,mümkünse biraz daha pozitif olun hep duyduğum bu beter hastalık negatif enerji seviyor!
sevgiyle sağlıkla kalın!

pelinpembesi dedi ki...

colette den haberinizi aldım. ne denir ki, tanımasamda çok çok üzüldüm. dua etmekten başka ne yapabiliriz? birşeyler yazarak bir anlamda destek olmak istedim. Eminim bu süreci de atlatıp iyileşeceksiniz. en azından tanıdığım bir insandan biliyorum , böyle zor süreçlerden geçip 22 yıldır sağlıkla yaşıyor. yavrunuz size güç verecektir.Allah ŞİFA NASİP EDER inş..çok geçmiş olsun, dualarım sizinle olacak..

hepsusluydum dedi ki...

Hani kelimeler yetersiz kalır ya Ayşen..yetersiz işte.Sen benim canımsın..Çektiğin acıları yakından bilen biri olarak sana yine; bunu da atlatacaksın,sen neler atlattın demek istiyorum.Günlerdir seninle yatıp seninle kalkıyoruz.Bütün dualarım seninle.Haklısın hiç birimiz senin kadar üzülemeyiz ama lütfen kendini salma..Sen bize çok lazımsın,bizim küçük ve kıymetli kardeşimizsin.İdil'imizin anneciğisin.Oğlumun değerli ve çok sevdiği halasısın..Kesinlikle inanıyorum her şey çok iyi olacak ve çabucak iyileşeceksin.Seni çok seviyorum,çok seviyoruz.

nurtenbegendi.blogspot.com dedi ki...

Bloğunu bir tesadüfle görüp geldim. Ayrılamadım. Potuktan Pamuğa, Zottirikten ameliyatlara kadar gittim. E ben de insanım, yatıp uyumam lazım. Bi kaydedeyim de izlediklerime katayım, sık sık geleyim. Bu hayata her şeye rağmen sıkı sıkı ve gülen gözlerle bakan kadından bana iyi blog arkadaşı olur gibi geldi.
Hastalığa gelince, inan gelmek istemiyorum. Senin gibi hayata çok şeyler katan bir kadına, kısa bir tıkanıklık yaşadı diye umut vermeye mi çalışılır? Zannetmem. Çünkü bence sen kendin insanlar için bir umutsun: Hayata sevimli, gülünç, pozitif, getirdiğini kabullenmiş ama teslim olmamış bakış açına bayıldım. Keşke anneme de örnek olabilsen. O hayata hep negatif tarafından bakan bir kadındır. Olabilecek en kötü senaryoyu düşünür, hem kendini hem de etrafını yorar. Allah başımızdan eksik etmesin ama hayat bizim istediklerimizi vermiyor her zaman, senaryoyu biz yazamıyoruz. Getirdiğine de bereket diyemiyoruz. Profilinde demişsin ya " daha ne isterim" diye. Hayat böyle bir şey işte. Hayatın getirdiklerinden iyi olanlar çoğalsın, kötülere dayanma gücümüz artsın diyelim. Sevgilerimle.

Heyyfi dedi ki...

Tüm kalbimle dilerim ki, hayat hediyelerinden birini de en kısa sürede sana sunsun ve doktorlar artık iyi olduğunu sana müjdelesin...
Bazen hiç beklemediğimiz bir anda öyle şeyler olur ki hayatta inanamayız bile...
Bu durum milyonlarca insanın başına geliyor...
Bütün iyi dileklerim ve dualarım sizinle...
İdil' e, sana ve ailene sevgilerimi gönderiyorum...

sevtap(karabidikim) dedi ki...

Çok çok geçmiş olsun,diğerleri gibi buda geçecek Allah'ın izni ile siz gönlünüzü ferah tutun yeter.

YEB AKADEMİ dedi ki...

hayır yine aynı kabus değil bu seferki farklı sizinde yukarıda yazdığınız gibi, hepsi farklı bir zor, biliyorum ama bu sefer kansere karşı elinizde çok güçlü bir silahınız var çünkü bu sefer yanınızda idil var.bence kimseye güçlü görünmek zorunda değilsiniz.avaz avaz bağırın ağlayın,bırakın ameliyattan sonra ziyaretçileriniz saçınızı başınızı dağınık görsün,siz demir leydi değilsiniz herkes gibi etten kemikten, duyguları, beklentileri, sevdikleri ve sevenleri olan özel bir insansınız neden mi özelsiniz çünkü siz idilin annesisiniz onun sizden başka annesi yok. bu seferki mücadelenizde bunu özellikle göz önünde bulundurmanızı rica ediyorum.idil için yılmak, bıkmak ve yenilgiyi kabul etmek yok.hem 40 yaştan sonra meme ca nın gidişatı daha iyi huylu oluyorve inanın 13 yıl önceye göre tedavide öylesine ilerlemeler olduki şaşar kalırsınız.ben duaların gücüne inanırım şu mübarek ramazan günlerinde ve sonrasında tüm dualarım sizinle olacak.bu post un altına yazmaya cesaret edemeyip başka bloglarda dualarnın sizinle olduğunu söyleyen öyle çok insan var ki anlatamam hepimizin sizden beklediği bir tek şey var kızınız kendiniz ve tüm sevenleriniz için mücadeleyi bırakmamanız.hastalığa direniş öykünüzü bizimle paylaştığınız sürece yanınızda olmaya çalışacağım.kolay gelsin.sevgiyle kalın

Fatma dedi ki...

Üzüldüm yaşadıklarınıza ama inanıyorum ki bunu da atlatacaksınız, maneviyatınızı yüksek tutun ne olur, Allah'a sığının, dualarım sizinle, o güzel tatlı kızınızı da öpün benim için, sağlıkla kalın.

Asortik Krep dedi ki...

Ne desen haklısın.. ama seninde dediğin gibi başa çıkman gerekiyor çünkü sebebin çok tatlı ve sana ihtiyacı var :) Bizimde.. Sevgiler gönderiyorum sana Akdeniz'den.

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

siz hayata ve İdilinize sarılın sımsıkı , acil şifalar güzel yüreğinizle bunu da yenersiniz inş.
sevgiyle sağlıkla İdille uzun bir ömür diliyorum

güllercegüzellikler dedi ki...

Selam belki zor bir dönemde merhaba dedim ama hayatın her anı zorluklar ve mücadelelerle geçmiyormu lütfen güçlü olun sabırlı olun en güzeli evladınıza hep bir gül gibi gölge olun güzellikler de yakındır inanın sevgiler selamlar

Adsız dedi ki...

Çok büyük geçmiş olsun. Allah size güç ve sabır versin. Çok zordur mutlaka ama madem çocuğunuz var, iyileşmek için elinizden geleni yapmalısınız. Neden ben diye düşünmeyin lütfen. İçinden çıkamıyor insan. Benim de çocukluğumdan beri tek hayalim anne olmakken çocuğum olmuyor. O kadar kötü ki bazen kanser olsam bu kadar üzülmezmişim gibi geliyor. Ama öyle değil tabi ki. Üzüntü doğru düşünmemizi engelliyor ama sevdiklerimiz için güçlü olmalıyız. Allah sizi evlatlarınıza bağışlasın.

mosguetravelerMosguetraveler dedi ki...

CANIM GÖNLÜMÜZ DUALARIMIZ ŞU MUBAREK SEHER VAKTİNDE SENİNLE
RABBİM SENİ EVLADINA BAĞIŞLASIN
BİZLER MANEN SENİN YANINDAYIZ
SENDE EVLADIN İÇİN GÜÇLÜ OL Bİ TANEM
ALLAHA EMANET OL

Adsız dedi ki...

Allah acil şifalar versin inşallah bununla geçmiş olur dualarımız sizinle kızınız için tedaviye ve iyileşmeye devam etmelisiniz siz güçlü bir kadınsınız bunuda atlatacaksınız.
Hülya Sezen

Unknown dedi ki...

Allah sizi evladınıza bağışlasın.Sağlığınıza duacıyım.

Unknown dedi ki...

Allah sizi evladınıza bağışlasın.Sağlığınıza duacıyım.

İdil'li Hayat dedi ki...

Beni ziyaret eden, yorum bırakan, dua eden, iyi dileklerini yollayan hepinize çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bu dua zincirini başlatan sevgili Begonvilli ev, Colette ve Nunu'ya da teşekkürlerimi ve sevgilerimi gönderiyorum.
Rabbim hepimizin, tüm darda ve sıkıntıda olanların, yardımcısı olsun. Rabbim evlatlarımızı bize, bizi evlatlarımıza bağışlasın.
Hepinizi sevgiyle ve kardeşlikle kucaklıyorum.

loveandsmile dedi ki...

Dilerim çabucak geçer gider bir daha da dönmez..tatlı şey ise hep sağlıkla büyüsün neşeyle büyüsün inşallah...
http://loveandsmile.wordpress.com/

sdsss dedi ki...

İlk tanışmamızda farklı şeyler yazmak isterdim ama eminim güzel şeyler yazıp ,paylaşacağım da... Yine yeni yeniden diyeceksiniz.Duam sizinle, Allah yine yardımcınız olacak, biliyorum...

Unknown dedi ki...

allahın ıznıyle hayırlısı ıle tez zamanda sağlıklı gunlere kavusursun ınsallah,Allahım acil şifalar versin , bol bol dua edelim ,Allaha emanet olun

Canan Zerkinli dedi ki...

canım benim Allah şifa verir , rabbim çok büyük. Sen çok güçlüsün. sizi çook öpüyoorum. Ankaradan Sevgiler..

Unknown dedi ki...

Allah acil sifalar versin..dualarimiz seninle..iyileseceksin yeter ki umudunu kaybetme canimm...

Nurşen Aksoy dedi ki...

Canım çok geçmiş olsun,derdini veren yüce rabbim dermanınıda verir..Moralini yüksek tut,kaç kere geçmişsin bu sınavdan..İnşallah hepsi geçer ve görmemişe dönersin..Mutlu günler için sabır..Allah kolay geçitten geçirsin..sevgiler..

Nilgün Komar dedi ki...

tatlım bana mail ile ulaşabilirmisin

celebi74@gmail.com

PEMBE MASALLAR ATOLYESİ dedi ki...

Canım şu mübarek günlerde Allahımdan sana şifa vermesi için bol bol dua edicem inşallah bir an önce sağlığına kavuşur ve çocuklarınla mutlu ve sağlıklı bir ömür geçirmeni dilerim. umarım çektiğin ve çekeceğin sıkıntılar bu kadardır bir an önce sağlığına kavuşmanı diliyorum Rabbimden...

Sahildeki Ev dedi ki...

Keşke bloğunuza ilk ziyareti çok daha keyifli bir zamanda yapsaydım ama olsun bundan sonra iyilik haberlerinizi güzel haberlerinizi almak için sık sık ziyaret edeceğim...Allah kolaylık versin, sevgilerimi ve dualarımı size yolluyorum...

bittermutfakta dedi ki...

Dualarımız sizinle lütfen ama lütfen asla pes etmeyin.Kanseri annemde yaşadığım için sizi çok iyi anlıyorum.O hastanelerin soğukluğunu çok iyi bilirim.Ama dualar herşeyi değiştirebiliyor emin olun kendinizi bırakmayın.Herşey güzel olacak Sevgiler

Fatosca Tadlar dedi ki...

Merhabalar,
Öncelikle çok çok geçmiş olsun. Bu hastalığın ilacı bence moral. İnadına direnin ve yeni şu illeti. Rabbim yardımcınız olsun. Sakın bırakmayın kendinizi. İlk ikisi nasıl geride kaldıysa buda öyle geride kalacak. Buna inanın taaa yürekten hem de. Dualarımız sizinle. Allah'a emanet olun. İyi güzel haberlerinizi bekliyoruz.
Bana da beklerim.
http://fatoscatadlar.blogspot.com/
Görüşebilmek dileğiyle,
İzmir'den kucak dolusu sevgiler.
sevgiler...

Unknown dedi ki...

Ayşen hn merhaba öncelikle çok çok geçmiş olsun ve bu son olsun bir an önce düzelip birdaha da sizin kapınıza hiç uğramasın hastalıklar,sıkıntılar,üzüntüler.Sizi tanımıyorum ama fotoğrafınızdan ve yazdıklarınızdan çok güçlü olduğunuzu hissedebiliyorum.Daha yaşayacak,görecek,gezecek çoook şeyiniz var,öncelikle size emanet minicik bir canınız var.Hadi bırakın bıkkınlıkları,bırakın korkuları.Evet çok haklısınız çok çok zor,çeken bilir.Ama siz bunu da atlatacaksınız,yapacaksınız,bunu içimde hissediyorum.Daha kızınızın mezuniyetleri,anne kız çatışmaları:)),erkek arkadaşları,evliliği,torunlar daha nelleerrr nelerr var ve bunların hepsini sağlıkla sıhhatle mutlulukla yaşayacaksınız.Sizi ççoookkk öpüyorum ve sevgiyle kucaklıyorum.Dualarım sizinle

Unknown dedi ki...

Allahım size bu hastalıkla baş edebilecek ve yenebilecek gücü sabrı ve o alt edebilecek mutluluğu versin.

huuuubakbi dedi ki...

canım heralde seni şu an en iyi anlayan benimdir.annem karaciğer kanseri ve hiç bir umut yok ne yazıkki.kendim yoğun bakımda hemşire olmama doktorlarla içiçe olmama rağmen çare olamıyorum.kemoterapi şansı bile yok.senin durumunda nice hastalar gördüm,ben sana yakınlarının yanında güçlü olmaya çalış demiyeceğim tam aksini yap.onların yanında sal kendini sadece kendini ve kızını düşün ,ağla,bağır,naz yap,yakınların üzülecek diye hiç korkma,içine atma derdini,bırak üzülsünler zaten üzgünler,çünkü bu da sana sıkıntı verir hislerini sakın gizlemeye çalışma.içinde bulunduğun durumun zorluğunu sadece kendine saklamaya çalışma.göreceksin daha relax olacaksın.rabbimden senin için acil şifalar diliyorum cnm

Adsız dedi ki...

Bir evladın, harika bir kocan,kocaman mutlu bir ailen,arkadaşların var.bıkmak ve vazgeçmek için hiçbir sebebin yok!evet zor kanser tedavisi evreleri.ama kaybedecek çok şeyin var...hayat sana bu kadar güzel bir aile vermişken vazgeçme lütfen olur mu?

ayamaya dedi ki...

Allahtan acil şifalar dilerim, Nunu'nun blogunda görüp ziyarete geldim, çok duygulandım, ailemde bu durumu yaşayanlar olduğu için hislerinizi anlamakta zorlanmadım, yalnız "Çocuk doğurup onu da böyle bir yükün altına sokmak bencillikmiş gibi geldi bir an" cümlenizin o anlık bir cümle olmasını temenni ederim. Kızınız olmasaydı belki de hayatta bağlanacak bir umudunuz kalmayacaktı, iyi olacaksınız kızınız sayesinde atlatacaksınız eminim :)

Gamze Esra Ersöz dedi ki...

Çok geçmiş olsun.Ama inşallah iyi olacakınız, moral çok önemli.Moralinizi bozmayın nolur.

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Cok cok gecmis olsun diyorum..Insallah sifa bulacak iyilescek ve tamamen atlatacaksiniz..Lutfen moralinizi yuksek tutun..caninizi sikmamaya calisin..kotu dusunmemeye ve herseyin iyi olacagini bunun son sinav oldugunu atlatacaginizi dusunun..sevgi ve dostlukla..guzel haberlerinizi duymak istegi ile sevgiler..

neseersoy dedi ki...

Rabbim acil şifalar versin . Bu durumu da sağlık ve sıhhatle atlatıp yine yüzünüzde gülücüklerle kuzunuzun elinden tutup gezmelere gideceksiniz. Dualarım sizinle.

Sevginin Ruhu dedi ki...

Kızınıza görevleriniz bitmedi. Olumlamalarla hastalığı daha kolay yeneceğinize inanıyorum. Allah dayanma gücü ve acil şifalar versin.
Dualarımız seninle.

Basit Yemek Tarifleri dedi ki...

Geçmişler olsun, acil şifalar diliyorum...
Hadi bakalım öyle bıkmak usanmak yok, önce kendiniz sonra aileniz için yeneceksiniz bu hastalığı...
Yazınızı okurken öyle çok inandım ki buna, gücünüzü hissettim, atlatacak ve çok çok iyi olacaksınız buna eminim.
Moralinizi bozmayın lütfen, İdil'le ve sizi sevenlerle atlatacaksınız...
Koccaman Sevgiler...

Adsız dedi ki...

Ayşen, ben blogunu uzun zamandır takip ediyorum.son yazdıklarını okuyunca çok çok üzüldüm.ama pes etmek yok,niye demek yok.sadece nasıl baş edebilirim diye odaklanın çarelere sarılmak var.aklıma geldikçe senin için ve hastalıkla uğraşan nice insan için canı gönülden dua ediyorum.yazılan yorumları okudum da bu kadar dua bile senin o zorlu süreçlerden tereyağından kıl çeker gibi geçmeni sağlayacak inşallah.Allah çok büyük ve mucizeler bir kere başlayınca bitmezmiş.innnşallah çok çok iyi olursun,duacınım...

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Allah`tan sizin icin kolayliklar diliyorum cok gecmis olsun,bir cirpida hepsi olsun bitsin,sizde kurtulun bu eziyetlerden,cok sevgiler,yazilariniz cok keyifli,epeyce oyalandim dün ama ancak simdi yazabiliyorum,sabaha karsida ucaga binecegim..takipteyim.

Unknown dedi ki...

idille hayat için hayata sımsıkı tutunun dualarımız sizinle acil şifalar

marifetlihanimlarklübü dedi ki...

allah acil şifalar versin.güç kuvvet sabır versin. ailen ve seni sevenler için mücadele etme azmi versin. dualarımız seninle. bunuda atlatırsın inşallah.

karin dedi ki...

Yaziniz beni cok duygulandirdi... Size cok gecmis olsun , acil sifalar diliyorum. Biraz daha sabredin, kiziniz ve ailenizle guzel gunler diliyorum.

MAZES dedi ki...

33 sene önce memede bir kitle bulmuşlardı,hastaneye yattım ameliyat için,biz o yıllarda çok cahildik,ameliyattan bir gün önce onkoloji -kanser demekmiş diye öğrendim ilk ,o günlerde korktum,ameliyattan hemen ertesi gün çıkışımı istedim hastaneden,kanser o yıllarda ölüm ile aynı anlama gelirdi,öleceksem evde öleyim dedim,3 saatlik yola taksi ile çıktım ,o ameliyat ile ne acılar çektim yollarda ,cepte para da yok,evde verdim .............sonra neler geçti başımdan,neler ,kanserden ölmek hiç bir şey değilmiş ........şimdi 53 yaşımı dolduracağım ,en son korktuğum şey ölümdür artık,zaten hasta olmasan da ben ölürün dediğnde kurtuluşun olmaz .
Canım,üzüldüm aslında durumuna ,ama benden bir bir tavsiye:takma kafaya ,sanki hiç ölmüyecekmişin gibi yaşa ..........

gooogoook dedi ki...

Sizi sevgili colette; in yazısı üzerine tanıdım. Acil şifa diliyorum. Diğer arkadaşlarımızın hepsi o kadar güzel ifade etmişler ki, bana da dua etmekten başka bir şey kalmamış. Allah'tan acil şifa diliyorum sizin için, gücünüz diğer insanlara da örnek olmalı.. Sevgiler.

tedii.84 dedi ki...

Tez zamanda acil şifalar diliyorum. İnanıyorum ki, o küçük hanımla çok mutlu olacağınız nice güzel seneler sizleri bekliyor. Dualarım sizinle..

demet dedi ki...

Merhaba,
Evimi Seviyorum Bloguna bakarken tesadüfen tanıştım sizinle,
Herşeyde bi hayır vardır bana göre bu olsa gerek
Tümmmm içtennnnn dualarımmmm sizinleeeee
Herşey çok güzel olacak diye düşünün.Eminim çokkkkkk güzellll olacak.

azra dedi ki...

Allah güç, kuvvet, sabır ve acil şifalar versin inşallah sevgili Ayşen Hanım...

bakın bu kadar samimi ve içten insanların duaları sizinle...sanmayın ki geri çevrilir...

biz bu hastalığı en kısa sürede yeneceğinize canı gönülden inanıyoruz...

siz de inanın lütfen...

ayrıca dualarımızın yanı sıra kucak dolusu sevgilerimizi de gönderiyoruz size ve güzel ailenize

Her şey çok güzel olacak...:)
Sağlıcakla kalın...



İdil'li Hayat dedi ki...

Beni çok mutlu eden bu yorumları bırakan, okuyan, dua yollayan, iyi dileklerini gönderen herkesi sımsıkı kucaklıyor ve sevgilerimi gönderiyorum. Allah hepinizden razı olsun!

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

Allahım aydınlık günlere sağlık içinde kavuştursun.Dualarım seninle arkadaşım.

Türkan dedi ki...

İdil Hanım öncelikle acil şifalar diliyorum..İnşallah sıkıntılı günleri atlatıp sağlığınıza kavuşursunuz.Duygularınızı bizlerle paylaşmaya devam edin, yazmak sizi rahatlatacaktır.Dualarımız sizinle..

Lezzetli Sanatlar dedi ki...

Ayşen hanım size sevgili nunu 'nun sayfasından ulaştım. İşiniz kolay değil, siz neler neler yaşamış, mücadele vermiş ve başarıyla sonuca ulaşmışsınız. Bu kez de biraz gayret ve inanıyorum tez günde sağlığınıza kavuşacaksınız. Bu mübarek günlerde hepimizin dualarıyla sağlığınıza kavuşmanızı diliyorum. İnsanın tedavi süresince gel gitleri olabiliyor, moralinizi yüksek tutun. Kızınızla ailenizle birlikte mutlu olmaya bakın. Size acil şifalar diliyor ve dualar ediyorum.

hanife dedi ki...

Lütfen kendini bırakma bu mübarek günlerde Rabbime dua edelim tez zamanda şifalar ihsan eylesin...
Elbetteki çeken bilir hastalıkla mücadele etmek çok zor ama imtihan dünyası İnşaAllah iyi olucaksın sağlığına kavuşacaksın...
Cumartesi günü Kadir gecesi bol bol dua edelim Rabbim hayırlısıyla şifalar ihsan eylesin...

nesrin dedi ki...

Hiç birşey olmamış gibi devam edeceksiniz hayatınıza... çünkü gerçekten hiç birşey olmayacak, çok güçlüsünüz buda geldiği gibi gidecek, dualarımız seninle...
Nesrin Bilgi

Unknown dedi ki...

Durumunuzdan şimdi haberim oldu. Ailemde ve çevremde bu sınavı veren bir sürü insan oldu. En başarılı olanlar da kadınlardı. Neden? Annelik savaşma gücü demek çünkü, yaşam sebebi demek, üstesinden gelme becerisi demek... Biz anneyiz. Türlü sınavlarımız var. Kimisi çok zorluklardan geçiyor. Büyük sınavları kazanmanın büyük ödülleri vardır. Ben sizi bu büyük ödüle layık gördüm, siz de kazanmak için çabanızdan vazgeçmeyin. Büyük kutlamayı birlikte yapacağız inşallah... Yüreğimin derinliklerinden kocaman sevgilerimi gönderiyorum...Lütfen içinizdeki her şeyi paylaşmaya devam edin. Sıkıntılar paylaşıldıkça küçülür. Sizi tanısa da tanımasa da destek olacak dağ gibi bir ordu var arkanızda...

gülsen VAROL dedi ki...

BEN DUALARA İNANMAM.. TANRIYA DA! 20 YAŞINDA EVLADIMI KAYBETTİKTEN SONRA BU İNANÇLARIMI DA YİTİRDİM BEN.. DÖRT AY KALDIĞIM KOMADAN ÇIKTIĞIMDA, GARİP BİR ŞEY OLDU.. İNSANLARIN BEYİNLERİNİ OKUMAYA BAŞLADIM.. VE GÖZLERİMİ İÇİME ÇEVİRİP SORULARIMA ARADIĞIM CEVAPLARI BULDUM OKUDUM.. DELİRDİĞİME HÜKMEDİLDİ VE ÇOK UZUN TETKİKLERDEN SONRA BENİM BİR MEDYUM OLARAK TEKRAR DÜNYAYA DÖNÜŞ YAPTIĞIMA KARAR VERİLDİ..:))
BUNLARI, SANA HAYAT HİKAYEMİ ANLATMAK İÇİN YAZMIYORUM GÜZEL KADIN.. SADECE SANA BU DÖNEMEÇTEN SONRA ÇOK ÇOK UZUN BİR YOLUN OLDUĞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM.. SENİ TANIMAM AMA YÜREĞİM BEYNİM HİÇ YANILMADI BUGÜNE KADAR.. DEMEM O Kİ, KORKMA SAKIN.. KUCAĞINDA TORUN GÖRÜYORUM.. :)
küçük bir not: ben ne falcıyım.. ne de şarlatan.. altıncı hissi tavan yapmış Emekli bir öğretmenim sadece... Nazlıgül'ün sayfasından ulaştım sana.

GÖNÜL dedi ki...

acil şifalar diliyorum allah yardımcın olsun dualarımız seninle

nothing dedi ki...

Acil şifalar diliyorum, Allah sizi evladınıza bağışlasın. Rabbim kimseyi bu hastalıkla sınamasın inşallah.

Adsız dedi ki...

Canim kardesim,

Ne deseniz haklisiniz... Allah sabir versin, güc versin, en kisa sürede sifalar versin.
Coookkk güzel günler göreceksiniz daha. Hatta bundan sonra cok cok daha güzellesecek hayatiniz.
Neleri yenmissiniz, bunu da yeneceksiniz , Allahín izniyle.
Fotografiniza, güzel yüzünüze bakip, bol bol enerji gönderiyorum.
Cok yakinda , birbirinden güzel , günesli haberlerinizi duyacagimiza cok inaniyorum.
Sevgiyle kucaklarim canim kiz kardesim...
Jale

Bulbulunyeri dedi ki...

Merhaba,
geçmişler olsun. Diyorum ki ikinciyi atlatan neden üçüncüyü de atlatmasın ki. Azim ve inançla bunu yapacağınıza gönülden inanıyorum. Dualarım sizinle.
Sevgiyle kalın.

Seyyah Aile dedi ki...

Dualarımda olacaksınız. Rabbim acil şifalar verir inşallah..

NEFİSE dedi ki...

Tüm dualarımı semaya gönderdim her saniye üzerinize şifa olarak yağsın bunu hayal edin lütfen her yerde üzerinize nur yağdığını unutmayın kalpten bunu hissedin.... Aevgilerimle

Juliette Koc dedi ki...

Tüm kalbimle geçmiş olsun diyorum. Acil şifalarınız olsun inşallah. Çok zor olduğunun farkındayım ne kadar bıkkınlık duysanız da haklısınız. Ben çocukluğumdan bu yana hep Allahım ne olur beni annem ve babamdan sonra al diye dua ederim. Onları çok sevdiğim ve benim için üzülmelerini istemediğim için. Sizin için de aynısı. İdil için güçlü olmak ve dimdik ayakta kalmak durumundasınız. O size güç ve savaşma hırsı verecek. Daha onunla geçirilecek çoook güzel günler var. Sevgiyle ve mutlulukla kalın...

laleninbahcesi dedi ki...

tüm iyilik ve şifa dileklerim ve dualarım sizinle olsun.

Adsız dedi ki...

Allahım sizi kızınıza bağışlansın dualarım sizinle bunuda yenip hayata devammmm

Adsız dedi ki...

Geçmiş olsun bunuda yenip hayata. Devamım dualarım sizinle

yildiz dedi ki...

Sizi cok ama cok iyi anliyorum,
o yorgunlugun,bikkinligin ve herseyden vazgecmenin nasil birsey oldugunu iyi bilirim:(((((
Ama en kötüsü Anne olmak,insan yalniz olsa,düsünecek birisi olmasa
belki durum cok daha farkli olur.
Sevgili iDiL;
umarim hersey cok güzel...Rabbim hepimize saglik nasip etsin...
iyi bayramlar diliyorum.......

Adsız dedi ki...

Çok geçmiş olsun.Rabbim Şafi adıyla size şifa versin.İnşallah güzel haberlerinizi alırız. :(

Adsız dedi ki...

Allah yardımcınız olsun.Buğday çimi ve alternatif tedavilere gözatın lütfen.
http://www.kanserdesifresi.com/ilhami-guneral.php

annesiningülü dedi ki...

dimdik hep ayakta kalacağına öyle inanıyorum ki.

Adsız dedi ki...

eski yazılarınıda okudum sen çok çılgın, çok eğlenceli ve çok güçlü bir kadınsın. bıkmandan daha doğal bir şey göremiyorum ama bu zor sınavı kazanacağına inanıyorum Alah yanında ve yardımcın olsun

Unknown dedi ki...

bunun da altından kalkacağına inanıyorum Ayşenim...
Bizler senin arkandayız dualarımızla ev ahalisi yanındayken hele Allah' ın da izniyle atlatacaksın emeklim benim :)