2 Mayıs 2015 Cumartesi

Genç kız odası

İdoş'un odası için çok az alışveriş yapmışlığım var. Doğum sonrası beşiği bir arkadaşım vermişti, bebekken yattığı sepet, dolaplar, yatak takımı Day'cım ve Zerra'cımın hediyesiydi. Beşik artık yetmediğinde sadece ranza aldım. Sonra oyuncak dolabını kırdığından ve kitapları artık başka yere sığmadığından İkea'dan raf, komodin ve açık dolap almıştık. Derslerini yerde, yatakta, koltukta yani masa dışında her yerde yaptığından anasınıfı zamanında alınan minik masa sandalye dışında başka çalışma masası- sandalye almadım. Ayrıca odasında yer yoktu. Hep hayalim Derviş emekli olduğunda taşınacağımız müstakil eve gittiğimizde İdoş'a şahane bir genç kız odası almak vardı.
Esma'mızın kızı Elif büyüdüğünden artık çalışma masası ve sandalyesini İdoş'a vermeye karar vermiş. Araba bulup bizim eve getirene kadar İdoş heyecandan uyuyamadı. En nihayet masa-sandalyesi o okuldayken gelince İdoş sevinçten delirdi. Hemen dolabı tıklım tıkış doldurdu ve dönen sandalyede kendini kaybetti. İşte yeni masa ve sandalyemiz..




Dün havaların düzelmesi ve tatil olması sebebiyle ana sınıfından beri arkadaş olduğu ve aynı okul ve aynı sınıfta 4.senedir okuduğu kankaları ile sabah kahvaltısında buluştuk. Saatlerce oynadılar. Eve döndük, simit yedi ve koşa koşa arka bahçeye apartmandaki kankaları ile oynamaya indi.Sabah 10.30'dan akşam 19.00'a kadar sokaktaydı. Eve döner dönmez bana erken anneler günü armağanı verdi. Bir çubuğa dizdiği gül yapraklarıyla yaptığı çiçek ve o şahane mektup.
Gene aynen yazıyorum, imla yanlışları kuzuma ait.
"Sevgili anneciğim, Seni çok seviyorum. yanımda olduğun her an için sana çok teşekkür ederim.. Sen üzülünce ben Daha çok üzülüyorum. Ve okadar iyi birisinki Senden ayrı kalmaya Dayanamıyorum. Benim için yaptığın herşey için Sana teşekkür ederim. Beni iyi bir insan yaptığın için sana çok minnettarım. İYiki Varsın benim Aşk meleğim hayatımın tek anlamı canım annem benim için dünyanın En İyi Annesisin..."
SEVGİLERLE BİRİCİK KIZIN: İDİL ÇİFÇİ
Seni Seviyorum
Kalp içinde ikimizin resmi
Arka sayfada
AYŞEN
I LOVE YOU Madher
İkimizin el ele tutuşmuş resmi




Dün kahvaltıdan dönerken topladığımız mor salkımlar sayesinde evimiz misss kokuyor.


4 yorum:

annesiningülü dedi ki...

Biricik kızın ve seni çok öperim :D

Adsız dedi ki...

Maaşallah İdil'e.Kızı da annesi gibi duygusal ve hassasmış demek ki.En kötü anneler gününüz böyle olsun.

Begonvilli Ev dedi ki...

Güle güle kullansın prenses:) Ah o yazdığı not❤ Bu kız çoook yetenekli ve zeki. Çok da güzel yetiştiriyorsun Ayşen'ciğim. Daha nice güzel anlarınız olsun. Sevgiler, selamlar..

İdil'li Hayat dedi ki...

Bahar bizde siz 3 güzelleri çok çok öpüyoruz.
Adsız teşekkürler, hepimizin anneler günleri sağlıkla geçsin.
Çok sevgili öğretmenim çok teşekkür ederim, sevgiyle öpüyorum.