21 Ocak 2017 Cumartesi

Ortaokul'un ilk karnesi

Yine yanında olamadığım bir karne günü daha... Ablam, meleğim yine yetişti imdada. Kahrolsun 3.kata konuşlanan sınıfa!

Yine takdirle bizi gururlandırdı kuzum. Akşamda arkadaşları ve anneler buluştuk. Çocuklar birbirini özlediği ve parka gittikleri için onları fotoraflayamadık ama çektiklerimiz burada.

Tüm öğrencilere iyi tatiller, tabii annelere de SABIRR.









,

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Masallah Ayşen hanım Allah daha uzun yıllar en güzel günleri görmeyi nasip eylesin Idilimin inşallah. Bahtı da güzel olsun.
Sevgilerimle
Serap Polat

İdil'li Hayat dedi ki...

Çok teşekkür ederim Serap hn, inşallah. Halaven tedavisi nasıl gidiyor umarım çok daha iyidir anneniz. Selamlar.

Adsız dedi ki...

Yeniden hastaneye yattik Ayşen hanım 10 gün sonunda dün çıktık hastaneden. Çok şükür her zamanki gibi hiç gücü yok zor yuruyo ama iyi olacağını düşünüyorum Allahın izniyle. Sizi cok merak ediyor annem Ayşen hanıma selam söyle dedi bana da. Hep beraber şifalı günler inşallah hepinize.
Sevgilerimle
Serap Polat

İdil'li Hayat dedi ki...

Serap hn, geçmiş olsun. Hastanede en azından doktor kontrolünde ,ne gerekiyorsa yapılır diye düşünelim,moralimizi bozmayalım değilmi?
Banaa kemoterapi hapı verdi doktorum. 2 hafta sabah-akşam günde 6 adet, sonra 1 hf dinlenme.Bakalım inşallah bu işe yarasın. Fatma anneyi ve sizi öpüyorum. Fatma anneye her namazda dua adiyorum, yeneceğiz bu illeti inşallah.

Adsız dedi ki...

Çok şükür ki hastaneye gidip annem toparlayarak cikti.dualarımız sizinle bizimde Herzaman.
Annem de kemoterapi hapı kullanmıştı gayet faydalı güzel ilaçlar o da günde 6 tane alıyordu inşallah size de şifalar olsun ağzınızın tadı hiç bozulmasın inşallah. Annemden bolca selamlar.
Sevgilerimle
Serap Polat

İdil'li Hayat dedi ki...

Çok şükür Serap hn,selamlar.