19 Mart 2017 Pazar

Anasınıfından beri dostlar

Kuzum anasınıfına başladıktan bir kaç ay sonra işten ayrılmıştım. O sınıftan 6 çocuk ve 6 anne halen görüşüyoruz. Ayda bir toplanıyoruz, arada özleşip toplanıyoruz. Umarım hep görüşürüz. En son buluşmadan fotoğraflarda da görüleceği gibi önce tabletlere sarılan çocuklar sonrasında birlikte oynamayı akıl ettiler.  Yavruların 4'ü erkek olunca muhabbet bir süre sonra top oynamaya,güreşmeye, koşmaya döndü. İdoş ve Nudem'i - en kıymetli kankası- ise evin küçük beyi ile oynamayı tercih ettiler.



Eniştemizin doğum günü kutlamalarına da katıldık.Babaannemizin içli köftelerinin dibine darı ektik.




 Nice güzel günlere inşallah.




4 yorum:

Adsız dedi ki...

Aysen hanım merhabalar iyisinizdir umarım özletiyorsunuz kendinizi Dualarım sizinle ve İdil le. Benim oğlum da 1 nisan da 3 yaşına girdi annelik çok farklı birşey çok iyi anlıyorum sizi. Yiğit anneme anneanne portun agiriyo mu diye soruyo.doktor olucam anneanneme serum takıcam diyo. Aklıma İdil geldi yasıtlarina göre daha farklı olarak tetkik aletlerinin isimlerini biliyo sonuç bekliyo merak ediyo Allahım sizi ayırmasın sağlık versin insallah. İdil imizin büyüdüğünü bizde takip ediyoruz
Sevgilerimle
Serap Polat

İdil'li Hayat dedi ki...

Sevgili Serap hn, teşekkür ederim. Anneniz nasıl? İnşallah iyidir.Sevgilerimle,

Adsız dedi ki...

Çok şükür Ayşen hanım yeniden kemoterapi aldi başka ilaca geçti doktorumuz çünkü ellerde ayaklarda uyusma ve his kaybı oldu. Hastalıkta bir değişiklik yok ama artma da yok cok sukur. Yürümekte zorlanıyo baya ama bizimle yanımızda çok şükür.
Sevgilerimle
Serap Polat

İdil'li Hayat dedi ki...

Serap hn, ilaç değişimi iyi olmuş, inşallah bir sonraki postta anlatacağım konu fizik tedaviyi de deneyin. Ben çok fayda gördüm. Anneye sevgiler.