11 Aralık 2016 Pazar

İdil 11 yaşında

Her ne kadar son üç yıldır buruk kutlasam da konu İdil olunca akan sular durur.

Kızım ne şanslı ki çok ama çok sevgi dolu bir aileye sahip. Koca koca insanlar işini gücünü bırakıp onun için bir araya geliyor ve onu mutlu etmeye çalışıyorlar. Babanın "oyuncak" yasağını sadece kankisi Tuğba kırdı. Öğlen ana sınıfından beri birlikte olduğu arkadaşları 8 çocuk , 1 bebek, anneleri, teyzemiz, eski ve yeni bakıcılar toplam 18 kişiydik.
Akşam aile fertleri, daycımlar, ablamlar,halamız, Cansu ablası ve Gencay abisi toplam 14 kişiydik.
Bakıcılarımız sağolsun tüm hizmeti yaptı, ablam meleğim tepsi tepsi yemekler yaptı, akşam Zerracım yemek getirdi. Bende el el üstünde oturdum.
Birlikte, sağlıkla kutlayacağımız nice yıllarımız olsun aşkım.

Daycım anneme masaj yaparken











  Çocukların sofrası





Deidası ile



 

 Dostlarla

Akşam aile partisinde







 

 Benim boncuk kuzum,  akıllı kuzum, kuşları kafese kapattı diye kuşlardan özür dileyecek kadar kibar kızım ömrün uzun, sağlıklı ve dileklerinin gerçekleştiği nice yılların olsun,seni çok seviyoruz.





















7 yorum:

Adsız dedi ki...

İyiki doğdun İdil Allah hep mutlu etsin sizleri insallah. Böyle ailece bir arafa mutlu görmek inanın bizleri de mutlu ediyor güler yüzünüz solmasın insallah. Sizi tanımadan seviyorum Serap Polat

zuzumi dedi ki...

İdil'i tebrik ediyorum. Daha nice sağlıklı,mutlu, huzurlu seneleri olsun inşallah tabi sizinle birlikte:))

Begonvilli Ev dedi ki...

Nice, nice mutlu yaşlar olsun. Her bir kareyi gülümseyerek, büyük bir keyifle izledim. Mutluluğunuz daim olsun güzel insanlar.

İdil'li Hayat dedi ki...

Serap Hn,çok teşekkür ederim. Ogüzel ve içten dilekleriniz için çok sağolun.Hiç kimsenin yüzü asılmasın.Herkes mutlu olsun.
Zuzumi çok teşekkür ediyorum.Hepimizin sağlıklı yılları olsun.
Sevgili öğretmenim çok teşekkür ederim, hepimizin mutlu yılları olsun terör bitsin,insanlar birbirine,farklı görüşte olanlara anlayışlı olsun.

ahucan dedi ki...

MUTLU OLDUĞUNUZU GÖRMEK ÇOOOK GÜZEL!SİZLERİ SEVİYORUM VE SİZE DUA EDİYORUM...

nurtenbegendi.blogspot.com dedi ki...

Blogculuğun garip bir durumu var. Birbirimizi tanımadan sevinçlerimize üzüntülerimize ortak oluyoruz. İdilin yeni yaşını kutluyorum. Gözümüzün önünde büyüdü gitti ayol, koca kız oldu, kucaklara sığmıyor maşallah. Allah sevinçle üniverstelere göndereceğimiz, evlendireceğimiz günleri de nasip etsin, sağlıkla, mutlulukla...

İdil'li Hayat dedi ki...

Ahucan, teşekkü ederim güzel dileklerinize. Selam ve sevgiler bizden size.
Haklısın Nurten'cim, blogcular tüm mutluluk ve sıkıntıları diğer blogcularla dürüstçe paylaşınca o doğallık karşı tarafa geçiyor ve birbirine sevgi duyuyorsun.O güzel dileklerine kocaman bir AMİN diyorum ve öpüyorum.