31 Aralık 2016 Cumartesi

2016 yılbaşımız

2017 ye böyle girdik, Day'cım ve Zerra'cım okul arkadaşları ile buluştukları için ayrı kutladık.
Bizim kuzunun hediyesi mektup ve resimdi.






 Bunlarda biz;









 
 Ve yılbaşı Day'cım ve Zerra'cım

HEPİNİZE MUTLU YILLAR


4 yorum:

Adsız dedi ki...

Mutlu sağlıklı yıllar Ayşen hanım bundan sonra ki kutlamalarınız hep bugünden daha güzel olsun insallah bu olaylar sadece anı olarak kalsın.
Cok zor günler yasayarak öğreniyoruz bizde annemde 6.haftayı alacak annem inşallah ama kan değerleri devamlı dusuyo her defasında daha fazla dusuyo ve iğne kullanmak yada kan nakli yaptırmak zorunda kalıyo. Kol ağrıları ve uyusmalari çok fazla bugün konuşurken aklıma siz geldiniz annem sizi burdan dolayı biliyo takip ediyoruz dua ediyoruz devamlı.sizin kol ağrılarını uyusmalariniz nasıl inşallah biraz daha iyisinizdir hep iyi olmanızı ümit ediyorum iyiki varsınız sizin iyi olduğunuzu görmek bizim için umut inşallah hastalık sıfırlansin gitsin inşallah.
Sevgiler
Serap Polat

İdil'li Hayat dedi ki...

Serap hanım,aynı durumları yaşadım, kan iğneleri, kan nakilleri... Çok zor ama biraz daha sabır, h.erceptin bitince daha rahatlatacak inşallah. Benim son h.erceptin mayıs ortasıydı,hala tek başıma merdiven inip çıkamıyorum. Bacaklarım hala titrek ki hala jimnastik yapıyorum ama etki etmiyor. Kolum için de hareketlerim vardı ancak kolumdaki tümormüş. Hareket ettirmek kesin yasakmış. 10 doz radyoterapi oldum halen kolum ağrıyor.İnşallah Fatma anne de çok daha düzelir ve bu illetten tamamen kurtulur. Fatma annenin ellerinden, seni de yanaklarından öperim.

Adsız dedi ki...

Sizi Tanımadan seviyorum dua ediyorum inşallah bu günler geçecek yeni güzel günler gelecek. Anneminde çok selamı var size öpüyoruz

İdil'li Hayat dedi ki...

Bende sizi ve Fatma anneyi öpüyorum.